Hoppa till sidans innehåll

Egna nyheter


Nu kan du beställa klubbkläder

Välj mellan t-shirt eller Hoodie. Mer info claudia.johansson@judo.se.

 

Green Hill Junior

Åkersberga Judoklubb anordnar en nybörjar tävling i samarbete med Täby Judoklubb. Den 11 november åker några av våra medlemmar och reprenterar Vallentuna Judoklubb. (INSTÄLLT PGA COVID-19)

 

Klubbmästerskap

Vallentuna Judos första nybörjartävling

Vi hade en lyckad Klubbmästerskap under vecka 43, där medlemmarna möter varandra, alla barn får en Halloween gåva.


Ordningsregler
För att öka ordning, säkerhet och trygghet på träningslokalen även kallad dojo så önskar jag att varje familj går igenom detta hemma med barn/en. Kontraktet fylls i och tags med till träningen och lämnas till tränaren från och med fredag 13 mars 2020. Se PDF ordningsregler Vallentuna Judo.

17 mars 2020 är öppet hus med Falltrygghet för äldre 65+ kl 10-11, Lindholmen, Mörbytorpsvägen 307. Fika erbjuds! Judo4balance är fallprevention med syfte att öka balans, explosiv styrka samt fallkomptens för att motverka eller lindra fall.

25 mars 2020 inviger vi Vallentuna Judoklubb och bjuder på tårta och dryck. Schema träning 16:00-16:45 (paus med 30 min) och tårta 17:15. Ta med picknick för att äta under pausen. Kontakta mig för eventuella allergier m.m. claudia.wedemo@judo.se. 

22 augusti 2020 är vi anmälda till Naturens och Idrottens dag kl.11.00-15.00 på Vallentuna Idrottsplats. Vore kul och veta vilka som skulle vilja vara med och visa upp Judon på plats. Mer information kommer.

Riksidrottsstyrelsen har beslutat att fördela 798 miljoner kronor till idrottsrörelsen för återstart efter pandemin och som kompensation för verksamhet som påverkats under pandemin.
 
Riksidrottsstyrelsen stoppar utbetalningar av ekonomiskt stöd till Svenska Taekwondoförbundet. Anledningen är allvarliga värdegrundsavvikelser som inte åtgärdats.
 
Från den 1 december 2021 gäller nya regler för tävlingar inomhus med fler än 100 åskådare. Anordnaren av tävlingen måste antingen kräva vaccinationsbevis av vuxna åskådare eller införa begränsningar som exempelvis avstånd mellan åskådare.
 

Bra val av idrottsminister

(2021-11-30 11:45)
Anders Ygeman är ny integrations- och migrationsminister och får ansvar för idrottsfrågor. Idrotten flyttas därmed från Kulturdepartementet till Justitiedepartementet i statsminister Magdalena Anderssons nya regering.
 
En enkät gällande användandet av IdrottOnline har skickats till alla förbund.
 
Riksidrottsförbundet arrangerar en två dagars träff för att ytterligare stärka arbetet mot matchfixning och brottslighet inom idrotten. Medverkar gör bland annat Polis- och Åklagarmyndigheten samt representanter från Europarådet och INTERPOL.
 

Digitaliseringsforum 9 dec

(2021-11-21 08:51)
Digitaliseringsforum arrangeras av RF/SISU där representanter från SF bjuds in för dialog kring alla delar i den nya digitala inriktningen mot 2025.
 
På grund av oro för ökad spridning av covid-19 vill nu Folkhälsomyndigheten införa krav på vaccinbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 100 personer inomhus från den 1 december.
 
Nya LOK-stödssiffror visar hur hårt coronapandemin har slagit mot idrottsrörelsen. Handbollen fick tvärstopp när inomhusidrott avråddes – och nu arbetar förbundet hårt för att komma ur krisen starkare.
 
Hallidrotter och kampsporter minskade mest i antal aktiviteter under våren 2021. En förödande nedgång märks bland aktiva med funktionsnedsättning där deltagartillfällen minskade med hela 70 procent.
 
RF har tillsammans med sju specialidrottsförbund tagit fram antimatchfixningsprogram. Programmen innebär tydlig struktur för förebyggande arbete, regelverk för utredande arbete och åtgärder såsom straff vid matchfixning och otillåten vadhållning.
 
Riksidrottsförbundet, Sverige Olympiska Kommitté och Sveriges Paralympiska Kommitté inleder nu arbetet med #elitidrott2030, ett nytt idrottsövergripande elitidrottsprogram som ska vända en negativ trend för elitidrotten.
 
Ett brev har idag skickats till Svenska Ishockeyförbundet med förtydliganden av budskap efter mötet i går mellan Riksidrottsförbundet, Svenska Ishockeyförbundet och företrädare för Svenska Hockeyligan, SHL.
 
För nionde gången arrangerar Riksidrottsförbundet Mötesplats Idrott och destination för att skapa förutsättningar för fler hållbara internationella idrottsevenemang i Sverige. Här finns listan på destinationer och idrotter som deltar.
 
Riksidrottsförbundet och Sveriges Television har beslutat att erbjuda Västerås värdskapet för SM-veckan sommar 2024. Det är första gången Västerås är värdstad för SM-veckan.
 

Postadress:
Vallentuna Judoklubb - Judo
Claudia Johansson, Mörbytorpsvägen 307
18694 Vallentuna

Besöksadress:
Gustav Vasaskolans gymnastiksal, Lindholmsvägen 211
18694 Vallentuna

Kontakt:
Tel: 0733303077
E-post: claudia.johansson@ju...

Se all info