Hoppa till sidans innehåll

Egna nyheter


Nu kan du beställa klubbkläder

Välj mellan t-shirt eller Hoodie. Mer info claudia.johansson@judo.se.

 

Green Hill Junior

Åkersberga Judoklubb anordnar en nybörjar tävling i samarbete med Täby Judoklubb. Den 11 november åker några av våra medlemmar och reprenterar Vallentuna Judoklubb. (INSTÄLLT PGA COVID-19)

 

Klubbmästerskap

Vallentuna Judos första nybörjartävling

Vi hade en lyckad Klubbmästerskap under vecka 43, där medlemmarna möter varandra, alla barn får en Halloween gåva.


Ordningsregler
För att öka ordning, säkerhet och trygghet på träningslokalen även kallad dojo så önskar jag att varje familj går igenom detta hemma med barn/en. Kontraktet fylls i och tags med till träningen och lämnas till tränaren från och med fredag 13 mars 2020. Se PDF ordningsregler Vallentuna Judo.

17 mars 2020 är öppet hus med Falltrygghet för äldre 65+ kl 10-11, Lindholmen, Mörbytorpsvägen 307. Fika erbjuds! Judo4balance är fallprevention med syfte att öka balans, explosiv styrka samt fallkomptens för att motverka eller lindra fall.

25 mars 2020 inviger vi Vallentuna Judoklubb och bjuder på tårta och dryck. Schema träning 16:00-16:45 (paus med 30 min) och tårta 17:15. Ta med picknick för att äta under pausen. Kontakta mig för eventuella allergier m.m. claudia.wedemo@judo.se. 

22 augusti 2020 är vi anmälda till Naturens och Idrottens dag kl.11.00-15.00 på Vallentuna Idrottsplats. Vore kul och veta vilka som skulle vilja vara med och visa upp Judon på plats. Mer information kommer.

Idrottsrörelsen tar fram metoder för att minska utsläpp i samband med att ta sig till och från träningar och tävlingar. Målet sätts högt – utsläppen ska minskas dubbel så snabbt som Parisavtalets överenskommelse.
 
Med stöd av digitaliseringsstrategin och fokus på samarbete och integrationer anordnade Riksidrottsförbundet torsdagen den 17 november ett nytt forum som riktar sig till leverantörer av IT-system inom idrottsrörelsen.
 
Den ideella ryggraden i idrottsrörelsen har fått sig en knäck efter pandemin.
 
Riksidrottsförbundet och SVT erbjuder Norrköping och Karlstad värdskapet för SM-veckan sommar 2025 respektive 2026. Det blir andra gången Norrköping arrangerar en SM-vecka och första gången för Karlstad.
 
Fler än 300 förtroendevalda och generalsekreterare från samtliga specialidrottsförbund samlas i helgen under idrottsrörelsens strategiska arbetsmöte - Riksidrottsforum. Mötet arrangeras av Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
 
Idag presenterade regeringen sin budget för 2023. Riksidrottsförbundet välkomnar de satsningar som berör idrottsrörelsen men saknar initiativ för en långsiktig återhämning efter pandemin och för att lösa bristen på idrottsanläggningar.
 
Torsdagen den 24 november är det dags för årets sista digitaliseringsforum för specialidrottsförbund.
 
Socialminister Jakob Forssmed (KD) och sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson (KD) presenterade idag regeringens kommande budget. För idrotten innebär det stöd för att bryta ensamhet för äldre och fritidskort för barn och unga.
 
I Svenska kraftnäts förslag till kontantstöd för höjda elkostnader inkluderas idrottsföreningar, dock bara i södra Sverige. Stödet är välkommet, men efter pandemin är marginalerna små för föreningar över hela landet.
 
Riksidrottsförbundet och nio specialidrottsförbund har inlett en strategisk forskningssamverkan med Centrum för civilsamhällesforskning (CCF) vid Marie Cederschiöld högskola i Stockholm.
 
Risken är stor att föreningar tvingas höja tränings- och medlemsavgifter för att klara elräkningarna.
 
Idag utsågs Jakob Forssmed (KD) till socialminister med ansvar för folkhälsa, idrott och civilsamhälle. Förutom ett nytt statsråd innebär det också att idrottsfrågorna får hemvist på socialdepartementet.
 
I den överenskommelse för Sverige som den tillträdande regeringen och Sverigedemokraterna har presenterat saknas de mest centrala och viktigaste delarna för idrottsrörelsens 3,2 miljoner medlemmar.
 
Nu är det klart vilka i styrelsen som står till förfogande för omval inför nästa års Riksidrottsmöte. Ordförande Björn Eriksson väljer att avsluta sin tid i styrelsen.
 
En enklare CRM-lösning, en s.k. Proof of concept (POC), har tagits fram av VO IT & Digital utveckling på RF/SISU i samarbete med RF-SISU Uppland och RF-SISU Skåne.
 

Postadress:
Vallentuna Judoklubb - Judo
Vallentuna Judoklubb c/o Claudia Johansson, Mörbytorpsvägen 307
18694 Vallentuna

Besöksadress:
Vallentuna Judoklubbs Dojo, Lindholmsvägen 211 (Gustav Vasaskolans gymnastiksal)
18694 Vallentuna

Kontakt:
Tel: 0733303077
E-post: vallentunajudo@gmail...

Se all info